U hebt zich als ouder aangemeld om te helpen en bent ingedeeld om een avond mee te lopen? Ontzettend fijn! Hieronder leest u wat er van u verwacht wordt.
Per klas neemt één van de ouders het aanmelden en afmelden voor zijn/haar rekening. Daarom vragen wij u tenminste 15 minuten voor de starttijd aanwezig te zijn.

Graag in de buurt van de schoolvlag gaan staan. De kinderen kunnen u zo makkelijk vinden en zich bij u aanmelden. Als de klas compleet is geeft u dit door aan één van de leerkrachten.

Op teken van de leerkracht wordt er gestart. Een aantal ouders gaat met de leerkracht vooraan lopen met de vlag. De andere ouders lopen achteraan de stoet met de andere leerkracht. Zo houden we overzicht en kunnen we de leerlingen goed begeleiden.

Taken begeleidende ouders op een rijtje:

We lopen per afstand als school bij elkaar. De belangrijkste taak van de ouders is te zorgen dat de kinderen zich gedragen en dat ze bij elkaar blijven. U mag, nee moet, KINDEREN OP ONSPORTIEF GEDRAG AANSPREKEN! Als kinderen niet naar u luisteren of vervelend gedrag vertonen geef dit dan door aan de meelopende leerkrachten. We verwachten van alle kinderen dat zij zich tijdens het wandelen sportief gedragen! Wat we hier mee bedoelen leest u op de pagina voor kinderen.