1e Van der Huchtschool

Paulus Potterlaan, Soest, tel: 035 – 60 37 459

Ben jij de groepsleerkracht die op zoek is naar een professionele werkomgeving, een herkenbaar pedagogisch concept en een hecht, samenwerkend team?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

We zoeken een nieuwe collega. Bij voorkeur voor de bovenbouw. Het betreft een aanstelling met zicht op vast. Werkdagen zijn in overleg te bepalen.

De 1e Van der Huchtschool is één van de drie scholen van de Stichting Van der Huchtscholen in Soest. De school werd meer dan 100 jaar geleden opgericht, met als doel het bevorderen van de humanitaire ideeën, gebaseerd op de mensvisie van Albert Schweitzer en het gedachtengoed van de Soestenaar Felix Ortt. 

Wij zijn een school voor algemeen bijzonder basisonderwijs en hechten aan onze humanitaire grondslag. We staan open voor kinderen van alle gezindten en uit alle etnische achtergronden.

Onze organisatie kent een heldere structuur met een herkenbaar pedagogisch en onderwijskundig concept. We werken volgens het Expliciete Directe Instructiemodel in de groepen 3 t/m 8 en vanuit thematisch onderwijs bij de kleuters. Ons team zet in op het samen ontwikkelen van het onderwijs en leerkrachtvaardigheden.

Wij zien ouders als onze partners in de begeleiding van onze kinderen.

Wij zoeken een collega die
– volgens de principes van EDI kan of wil gaan werken;
– werken aan het eigenaarschap bij leerlingen belangrijk vindt;
– die de meerwaarde ziet van coöperatief leren;
– een onderzoekende houding heeft;
– zich blijvend wil ontwikkelen;

Het is een pré als je ervaring hebt met formatief handelen.

We vinden het daarnaast belangrijk dat je je gezien voelt. We lopen graag bij elkaar binnen en koesteren onze gezamenlijke start in de ochtend. Samen zijn we de 1e Van der Huchtschool.

Nieuw of relatief nieuw in dit prachtige vak?
We hebben ervaring in het begeleiden van jonge leerkrachten. We helpen je bij het leren kennen van onze school, de collega’s en de werkwijzen.

Meer weten?
Neem dan per mail contact op met onze schoolleider Anne Doornenbal.

Kennismaken?
Stuur je CV en motivatiebrief bij voorkeur zo spoedig mogelijk per mail.
Na de meivakantie zullen de gesprekken plaatsvinden.

Copyright © 2023 All Rights Reserved | Privacy website | Privacy op school | Login |

Powered by WordPress & created & maintained by WPdesk