Een beetje inzicht in het reilen & zeilen op de...

1e Van der Huchtschool

klassenfeest

hoi wij zijn Elin,Julia en Mirre en wij hebben een klassenfeest georganiseerd of het goed ging lees je hier !!!!!

Toen we het project begonnen waren we gelijk enthousiast en begonnen we gelijk aan het klassenfeest,maar we hadden niks om het voor te doen.
En toen dachten we ….. voor meesters verjaardag !!!!!!!!!
We begonnen gelijk met plannen want we hadden niet zo lang de tijd.
Dus we begonnen gelijk met de dagplanning , wat willen doen ?,hoe gaan we het doen.
Toen de dag planning klaar was hadden we bedacht waar gaan we het doen?
Toen we alles hadden geregeld was er iets gebeurt waardoor het een maand uitgesteld werd, maar gelukkig was dat ook goed want daardoor konden we dingen nog beter organiseren dus dat was het voordeel toen de grote dag aan brook was alles al geregeld: slingers,eten,acts,spelletjes,dagplanning.
Nou ja….. bijna alles want de geluidsinstelling voor de disco en ze zeiden dat het best lang zou duren maar gelukkig, het was snel geregeld.En toen ging de dag toppie eerst gingen we vertellen wat we die dag gingen doen toen een uitpak momentje, toen discooo!!!!, toen pauze, toen acts , toen estafette,toen moordenaartje, toen disco en toen was de dag voorbij echt een topdag dus !!!!
Alles was dus ook echt goed geregeld en we hadden ook de ramen geblindeerd met gordijnen en zwart papier.